Presentació del llibre "Entre guerras"

24/04/2017
  • Presentació del llibre "Entre guerras", a càrrec del seu autor Antoni F. Araujo

    Dimecres 26 d'abril, 19h, local social-llibreria


    Es tracta d'una novel·la que narra l'historia de quatre famílies situades en dos diferents continents i que veuen com les seves vides queden fortament condicionades pels conflictes bèl·lics que succeeixen al seu voltant.
    Tot un seguit d’entrebancs, mobilitzacions per la guerra, desnonaments, fam i penúries , fan que l’enginy i el desig de supervivència aconsegueixin que tots ells segueixin endavant amb les seves vides fins a trobar la tan desitjada estabilitat.
    Escrita en castellà, pel fet que les famílies provenen de Cuba, Galicia, Andalusia i Catalunya, ens tindrà amb una atenció constant pendent del destí de cadascun dels personatges.

    L'autor, Antoni Fdez. Araujo, va neixer a la Barcelona de 1950. Sempre inquiet, curiós, i apassionat per la història i la cultura popular, especialment la del seu entorn més immediat, ha publicat diversos articles i alguns relats curts durant diversos anys.
    Ara, retirat de la vida laboral, s'ha decidit per la seva primera novel·la de tall històric, centrada en les vivències d'una família espanyola.

cercar...

Últimes entrades

  • OBERTURA PER RECOLLIDES

    04/05/2020
    OBERTURA PER RECOLLIDES | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    Ja començem a obrir, tímidament, dimarts 5 i dijous 7 de maig d'11 a 13 i demecres 6 de 17 a 19. Seguim amb les activitats per videoconferència
  • ACTIVITATS ON-LINE

    13/04/2020
    ACTIVITATS ON-LINE | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    CONTINUEM A CASA, CONFINATS PERÒ ACTIUS I AMB GANES DE FER NOVES PROPOSTES CULTURALS Tot i no poder encara retrobar-nos en el nostre local-social lli...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.