ACTIVITATS ON-LINE

13/04/2020
  • ACTIVITATS PER VIDEOCONFERÈNCIA


    FOTOCONFINATS

    Dimarts, 14 d'abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaFotoConfinat

    T’agrada la fotografia, vols que mirem fotografies plegats?. Veurem estils, veurem mirades a cadascuna de les fotografies, repassarem els grans mestres. Veurem com es un foto llibre, aprendrem a entendre’l. I per tot això no cal saber res de fotografia, tant sols curiositat. Tots els dimarts a les 18 hores.
    Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com 695504094


    ARTCONFINA'T

    Dijous 16 d'abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaArtConfinat

    T’agrada l’art?. Vols repassar les millors exposicions de pintura, escultura, arqueologia que s’han fet els darrers anys a Barcelona i que potser et vas perdre o la vols recuperar?. Vinga no dubtis, passem una estona junts i parlem d’aquests grans mestres.

    Aquest dijous parlarem del gran escultor francès Auguste Rodin del que es va fer una exposició única a Barcelona el 2005.

    I cada dijous a les 18h una expo nova. Anima’t!!

    Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com 695504094


    CLUB DE LECTURA PER A JOVES DE 8 A 12 ANYS

    Divendres 17 d'abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaAmicsLecturaKids

    Hola! Tens de vuit a dotze anys? T'agrada llegir o senzillament busques un grup d'amics per a compartir les teves lectures? Hem creat un grup per veure'ns tots els divendres a les sis de la tarda. Per entrar al club, clica a l'enllaç que hi ha a la convocatòria.


    CINE-FÒRUM

    Dissabte 18 d'abril, 18h, https://meet.jit.si/RocaguinardaCineForum

    Una de Cubana aquest cop, fresca, divertida i molt humana. GUANTANAMERA de Tomás G. Alea, Juan Carlos Tabío. (Cuba 1995)

    Va tenir molt bones critiques en el seu moment i premis internacionals. De fet amb posterioritat varen sortir guions que feien olor a aquesta pel·lícula. Un atípic enterrament d’una punta a l’altra de l’illa de Cuba i.... molta molta música

    Adjuntem l’enllaç perquè pugueu visualitzar-la abans.

    https://zoowoman.website/wp/movies/guantanamera/

    Per qualsevol dubte posa’t en contacte amb el Pep: jnovellon@gmail.com 695504094

cercar...

Últimes entrades

  • OBERTURA PER RECOLLIDES

    04/05/2020
    OBERTURA PER RECOLLIDES | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    Ja començem a obrir, tímidament, dimarts 5 i dijous 7 de maig d'11 a 13 i demecres 6 de 17 a 19. Seguim amb les activitats per videoconferència
  • ACTIVITATS ON-LINE

    13/04/2020
    ACTIVITATS ON-LINE | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    CONTINUEM A CASA, CONFINATS PERÒ ACTIUS I AMB GANES DE FER NOVES PROPOSTES CULTURALS Tot i no poder encara retrobar-nos en el nostre local-social lli...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.