• 04/05/2020

    OBERTURA PER RECOLLIDES

    Ja començem a obrir, tímidament, dimarts 5 i dijous 7 de maig d'11 a 13 i demecres 6 de 17 a 19. Seguim amb les activitats per videoconferència
  • 13/04/2020

    ACTIVITATS ON-LINE

    CONTINUEM A CASA, CONFINATS PERÒ ACTIUS I AMB GANES DE FER NOVES PROPOSTES CULTURALS Tot i no poder encara retrobar-nos en el nostre local-social llibreria, seguim actius en les xarxes socials, tossuts en la nostra voluntat de continuar compartint la cultura amb vosaltres.
  • 30/01/2020

    Assemblea Fediversal per la creació d'una xarxa local lliure federada del Guinardó

    Dijous 13 de Febrer - 18.30 a 20.30 - Llibreria Rocaguinarda Assemblea tecnològica amb l'objectiu de crear una xarxa social lliure basada en alguna de les tecnologies existents al Fediverse. Primera assemblea per a trobar-nos totes aquelles persones interessades en la tecnologia i en les xarxes socials no privatives. Amb l'objectiu de crear la primera xarxa local del Guinardó amb un model exportable a altres comunitats veïnals.
  • 29/06/2019

    Un Fòrum per a la convivència al Guinardó

    Al setembre cada col·lectiu treballarà la convivència internament; com la viu i l’expressa, i què n’espera. En farem una presentació àmplia i oberta el mes d’octubre. La cloenda serà el "Fòrum per la convivència al Guinardó", al gener, on podrem abocar tot el treball fet.
  • 27/06/2019

    Coneix i valora els cercles dialògics

    Amb la creació del Cercle Dialògic, fa uns anys, ROCAGUINARDA s’afirmava en la formació com a preocupació, i s’afavoria l’educació crítica. Cercle Dialògic ha estat i és un espai obert i lliure, un espai cridat a la participació interactiva. El funcionament del Cercle Dialògic ha estat regular, amb trobades mensuals ininterrompudes durant anys.
  • 23/04/2019

    BOOKTUBERS

    Aquest Sant Jordi posa a prova la teva creativitat i converteix-te en un autèntic BOOKTUBER! Volem que aquest Sant Jordi els infants que vulguin es facin «booktubers». Que llegeixin un llibre i facin un vídeo de menys de tres minuts explicant si els hi ha agradat i per què, i si el recomanen. Volem estimular la lectura entre els més joves (de 8 a 12 anys) i aprofitar la familiaritat amb la qual es comuniquen a les xarxes socials. Donarem dos guardons als booktubers triats per un jurat de Rocaguinarda. El 8 de juny a les 11 del matí presentarem els vídeos finalistes i es lliuraran els dos guardons (cada guardonat/da podrà triar un llibre de la seva elecció).
  • 11/04/2019

    ACTIVITATS DEL MES D'ABRIL

    A l'abril, llibres mil Com cada any us enviarem les propostes més engrescadores per aquest Sant Jordi que enguany es presenta de nou marcat per la política, el judici a preses i presos polítics i dues campanyes electorals. Com volem que els més joves també s'engresquin amb la lectura, els tornem a convocar a un concurs de booktubers. Esperem que els llibres de Sant Jordi els animin a fer vídeos ben originals! I el 14 d’abril iniciem el programa del centenari d’en Joan Brossa amb l’espectacle «Joan Brossa i la màgia»
  • 10/03/2019

    MÚSICA AL GUINARDÓ

    Dissabte 13 d'abril, 19 h, local social-llibreria Presentació del nou disc “En tots els sentits” del músic i cantant Miquel Fernàndez, acompanyat de Laia Martínez al violoncel.
  • 10/03/2019

    JOAN BROSSA I LA MÀGIA

    Diumenge 14 d'abril, 11h, local social - llibreria Conferència - Espectacle Xerrada acompanyada d’un audiovisual i un seguit de jocs de mans, relacionats amb diferents aspectes de la seva obra, i que permet endinsar-se en el seu univers poètic-màgic.

cercar...

Últimes entrades

  • OBERTURA PER RECOLLIDES

    04/05/2020
    OBERTURA PER RECOLLIDES | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    Ja començem a obrir, tímidament, dimarts 5 i dijous 7 de maig d'11 a 13 i demecres 6 de 17 a 19. Seguim amb les activitats per videoconferència
  • ACTIVITATS ON-LINE

    13/04/2020
    ACTIVITATS ON-LINE | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    CONTINUEM A CASA, CONFINATS PERÒ ACTIUS I AMB GANES DE FER NOVES PROPOSTES CULTURALS Tot i no poder encara retrobar-nos en el nostre local-social lli...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.