ACTIVITATS DEL MES D'ABRIL

11/04/2019
  • BUTLLETÍ
    BUTLLETÍ
  • A l'abril, llibres mil
    Com cada any us enviarem les propostes més engrescadores per aquest Sant Jordi que enguany es presenta de nou marcat  per la política, el judici a preses i presos polítics i dues campanyes electorals. Tenim molts llibres de temàtica política, però no oblideu gaudir d'una bona novel·la, un bon llibre de poesia, de teatre o un assaig.
    Com volem que els més joves també s'engresquin amb la lectura, els tornem a convocar a un concurs de booktubers. Esperem que els llibres de Sant Jordi els animin a fer vídeos ben originals!
    Ens trobareu a la Rambla Catalunya, a la plaça del Taxi (passeig Maragall) i a la llibreria. Us animem a apuntar-vos com a voluntaris: cal que tots i totes donem un cop de mà per atendre millor totes les parades.

    El 14 d’abril iniciem el programa del centenari d’en Joan Brossa
    Amb l’espectacle «Joan Brossa i la màgia» iniciem les activitats al Guinardó de commemoració del centenari d’en Brossa, veí del barri i soci i amic de Rocaguinarda.
    Hausson, íntim de l'artista, farà una xerrada-espectacle al voltant de la seva relació amb la màgia i la important presència en la seva obra poètica-visual.
    El mes de maig hi haurà una conferència de la Glòria Bordons, un espectacle del nostre grup de teatre i l’exposició «Tretze són tretze» al nostre local. Tancarem el mes de juny amb un itinerari brossià pel centre de la ciutat i la visita a la Fundació Brossa (carrer La Seca, 2).


    PRESENTACIÓ DE LLIBRE

    Dimecres 3 d'abril, 19 h, local social-llibreria

    Cooperativisme i agroecologia, de Ricard Espelt i Núria Vega. Editorial Comanegra

     

    PRESENTACIÓ DE LLIBRE  

    Dijous 4 d’abril, 19.30h, Casal de Joves Girapells

    Las cenizas de Prometeo. Transición energética y socialismo, de Joaquim Sempere, ed Pasado y Presente.

    Activitat compartida amb l'Observatori Social del Guinardó.

     

    COL·LOQUI-DEBAT: LITERATURA, DONES I FEMINISME

    Dimarts 9 d'abril, 19 h, local social-llibreria

    A càrrec d'Ana Adán


    PROJECCIÓ DOCUMENTAL

    Dimecres 10 d'abril, 19.30h, Mas Guinardó

    Hotel Explotación: las Kellys, documental dirigit per Georgina Cisquella. Després, debat amb la directora.


    MÚSICA AL GUINARDÓ

    Dissabte 13 d'abril, 19 h, local social-llibreria

    Presentació del nou disc “En tots els sentits” del músic i cantant Miquel Fernàndez, acompanyat de Laia Martínez al violoncel.

    JOAN BROSSA I LA MÀGIA

    Diumenge 14 d'abril, 11h, local social - llibreria

    Conferència - Espectacle

    Xerrada acompanyada d’un audiovisual i un seguit de jocs de mans, relacionats amb diferents aspectes de la seva obra, i que permet endinsar-se en el seu univers poètic-màgic.

     

    PRESENTACIÓ DE LLIBRE

    Dimecres 17 d'abril, 19 h, local social-llibreria

    Yasica i Yaguare

    Conte infantil.El grup de suport a la “Fundación Vínculos Estelí”  presentará aquest llibre que forma part del projecte   “Un libro, un tesoro”. Cançons nicaragüenques a càrrec del “Loco Tidiano”

     

    SANT JORDI

    Dimarts 23 d'abril, de 9 a 21h, local social-llibreria, plaça del taxi i Rambla de Catalunya


    DEIXA'T SEDUIR PER L'ART

    Visita exposició fotogràfica BERENICE ABBOTT

    Dissabte 27 d'abril, 11.30,  Fundació Mapfre a la Casa Garriga Nogués

    Una de les fotògrafes nord-americanes més destacades de la primera meitat del segle XX.
     

    CINEFÒRUM

    Dissabte 27 d'abril, 18h, local social-llibreria

    Las maestras de la República,  dirigida por Pilar Perez Solano, guanyadora del Goya al millor llargmetratge documental, 2014. Pel debat comptarem amb l'assistència de la Montserrat Costafreda, filla de mestres republicans. 

cercar...

Últimes entrades

  • OBERTURA PER RECOLLIDES

    04/05/2020
    OBERTURA PER RECOLLIDES | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    Ja començem a obrir, tímidament, dimarts 5 i dijous 7 de maig d'11 a 13 i demecres 6 de 17 a 19. Seguim amb les activitats per videoconferència
  • ACTIVITATS ON-LINE

    13/04/2020
    ACTIVITATS ON-LINE | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    CONTINUEM A CASA, CONFINATS PERÒ ACTIUS I AMB GANES DE FER NOVES PROPOSTES CULTURALS Tot i no poder encara retrobar-nos en el nostre local-social lli...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.