Contacontes: els contes de la Yia Xin

08/04/2017
  • Dimarts 18 d'abril, 17.30 h, local social-llibreria


    Sessió de contes a càrrec de la Janet Recasens
    Contes que ens parlen de la Xina, on els ventalls màgics comparteixen escenari amb senyors mandarins, dracs mitològics, l'Arc de Sant Martí, pescadors i algunes coses més.

    La Janet ja va venir al novembre a presentar el seu llibre "la brúixola del contacontes", guia pràctica per a explicar contes. Com explicar contes, què hem de tenir en compte, tipus de contes segons les edats...
    Els contes han format part de la nostra vida des de ben petits.
    Ara, pares, mares, avis, àvies, oncles... som nosaltres els que, sovint, els expliquem. A vegades, recordem la nostra infantesa i aquells moments màgics de descoberta d’emocions, fantasies, somnis i sentiments.
    La xerrada va aportar-nos recursos que poden ajudar a passar-t’ho bé i conèixer noves tècniques per explicar contes. I aconseguir transmetre el plaer de llegir!

    Ara tenim l'oportunitat de sentirla explicant contes

    www.contanticreant.com

cercar...

Últimes entrades

  • OBERTURA PER RECOLLIDES

    04/05/2020
    OBERTURA PER RECOLLIDES | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    Ja començem a obrir, tímidament, dimarts 5 i dijous 7 de maig d'11 a 13 i demecres 6 de 17 a 19. Seguim amb les activitats per videoconferència
  • ACTIVITATS ON-LINE

    13/04/2020
    ACTIVITATS ON-LINE | Cooperativa Cultural Rocaguinarda
    CONTINUEM A CASA, CONFINATS PERÒ ACTIUS I AMB GANES DE FER NOVES PROPOSTES CULTURALS Tot i no poder encara retrobar-nos en el nostre local-social lli...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.