• JIN SHIN JYUTSU (2ª EDICIÓN)

    EL ARTE DE LA AUTOSANACIÓN POR LA IMPOSICIÓN DE MANOS

    RIEGGER-KRAUSE, WALTRAUD SERBAL S.A., EDICIONES DEL Ref. 9788476289037 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    El Jin Shin Jutsu, que literalmente podemos traducir como "el arte del Creador a través de la persona", es una disciplina oriental de tradición milenaria cuyo conocimiento y práctica nos permitirá mejorar nuestro bienestar personal, tanto físico como mental. Descubierto por el maestro Jiro Murai a p...
    Dimensions: 240 x 170 x 10 cm Peso: 380 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7628-903-7
    • Encuadernació : Otros
    • Data d'edició : 01/09/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RIEGGER-KRAUSE, WALTRAUD
    • Nº de pàgines : 174
    • Col·lecció : EL ARTE DE VIVIR
    El Jin Shin Jutsu, que literalmente podemos traducir como "el arte del Creador a través de la persona", es una disciplina oriental de tradición milenaria cuyo conocimiento y práctica nos permitirá mejorar nuestro bienestar personal, tanto físico como mental.
    Descubierto por el maestro Jiro Murai a principios del siglo XX tras el estudio de textos antiguos y una larga experimentación, el Jin Shin Jutsu se abre camino en occidente gracias a Mary Burmeister, una estadounidense de origen japonés que fue alumna aventajada de Jino Murai.
    La autora de este libro, Waltraud Riegger-Krause, discípula de Mary Burmeister y profesora de Jin Shin Jutsu, nos invita a explorar este profundo arte. Acompañado de fáciles ejercicios de autoayuda, este texto ofrece la posibilidad de aprender el regalo que representa el Jin Shin Jutsu y cómo poder, a través de su práctica, cambiar nuestra vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.