• DIARI DE LA GUERRA I BARCELONA VISCUDA

    REVENTÓS BORDOY, MANUEL L'AVENÇ SL Ref. 9788418680021 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Diari de la guerra és la transcripció anotada d'un valuós dietari, que l'autor comença l'octubre de 1936 i que s'estén fins al gener de 1939, en les setmanes prèvies a la caiguda de Barcelona. El text, conservat per la família i totalment inèdit fins ara, permet seguir gairebé a diari el curs del co...
    Ancho: 155 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18680-02-1
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/03/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Catalán
    • Autors : REVENTÓS BORDOY, MANUEL
    • Nº de pàgines : 312
    • Col·lecció : SÈRIE ASSAIG
    Diari de la guerra és la transcripció anotada d'un valuós dietari, que l'autor comença l'octubre de 1936 i que s'estén fins al gener de 1939, en les setmanes prèvies a la caiguda de Barcelona. El text, conservat per la família i totalment inèdit fins ara, permet seguir gairebé a diari el curs del conflicte, amb les dificultats diverses de la vida quotidiana. Al mateix temps, ofereix una visió molt crítica sobre l'actuació de Companys i Tarradellas en el govern de la Generalitat, i en general amb el bàndol republicà i el govern de Negrín. Barcelona viscuda és també la transcripció anotada d'un text inèdit, unes estampes sobre la Barcelona de 1900, que l'autor escriu simultàniament al dietari de la guerra, prenent com a referència el Paris vécu de Léon Daudet. Amb una escriptura elegant i a voltes elegíaca, Reventós evoca la ciutat antiga i l'incipient Eixample modern. En el seu recorregut, recorda diversos personatges dels seus anys de joventut i retrata figures com Cambó o Prat de la Riba.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.