• ASIMETRIA CARTOGRAFIADA, UNA

    ELS PAÏSOS CATALANS I ESPANYA EN 27 MAPES

    BOSCH I BATLLE, QUIM ANGLE EDITORIAL Ref. 9788418197864 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    PREMI D'ASSAIG IRLA 2021 _Una asimetria cartografiada_ és una contribució al debat territorial d'Espanya amb dades estadístiques de fonts oficials, amb el propòsit que les valoracions posteriors, sempre subjectives, puguin edificar-se en un terreny ferm i inqüestionable. Quim Bosch, de formació cie...
    Ancho: 138 cm Largo: 213 cm Peso: 223 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18197-86-4
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/10/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BOSCH I BATLLE, QUIM
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • NumeroColeccion : 125
    PREMI D'ASSAIG IRLA 2021 _Una asimetria cartografiada_ és una contribució al debat territorial d'Espanya amb dades estadístiques de fonts oficials, amb el propòsit que les valoracions posteriors, sempre subjectives, puguin edificar-se en un terreny ferm i inqüestionable. Quim Bosch, de formació científica, ha triat un conjunt d'indicadors que proporcionen una imatge representativa i prou completa de les dues ciutats i les disset comunitats autònomes d'Espanya: indicadors polítics, econòmics, demogràfics, socials, acadèmics i científics. Vint taules de les que se'n desprenen vint-i-set mapes i cinquanta-dos gràfics que conformen un retrat polièdric de l'Estat i mostren diferències territorials prou notables. És el cas dels Països Catalans, però també d'altres territoris. La comparació i la correlació entre els diversos indicadors, i sobretot l'anàlisi dels valors que estan molt allunyats de les mitjanes, ja sigui per sobre o per sota, ens aporta informació rellevant sobre cada territori i les disparitats entre ells.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.