• CATORCE DÍAS

    REFLEXIONES SOBRE LA VIDA, LA MENTE Y MÁS COSAS

    MACHADO CARRILLO, ANTONIO CALIGRAMA EDITORIAL Ref. 9788417234775 Veure altres llibres del mateix autor
    Reflexiones sobre la vida, la mente y más cosas. Antonio Machado Carrillo es un biólogo canario que un buen día marchó a Laos y se puso a escribir durante «catorce días». El producto de este encuentro consigo mismo es una mezcla de cuaderno de viaje, ensayo filosófico, libro de divulgación y legado...
    Ancho: 228 cm Largo: 152 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17234-77-5
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/03/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MACHADO CARRILLO, ANTONIO
    • Nº de pàgines : 216

    Reflexiones sobre la vida, la mente y más cosas.

    Antonio Machado Carrillo es un biólogo canario que un buen día marchó a Laos y se puso a escribir durante «catorce días».

    El producto de este encuentro consigo mismo es una mezcla de cuaderno de viaje, ensayo filosófico, libro de divulgación y legado intelectual difícil de etiquetar, pero que no deja indiferente al lector. Explica y razona el sentido de la vida (materia viva) y de la mente (materia pensante) como fenómenos cósmicos; aborda la importancia que la información tiene en la evolución del universo y en la de los seres vivos; trata de los instintos y logros culturales de nuestra especie vista como amalgama psicobiológica; del futuro de la naturaleza en una psicosfera, de la humanina, de los riesgos del ecofascismo, de los males de la abundancia, de la infoxicación, de las creencias, de la razón de vivir o ikigai de las personas, y de más cosas como se indica en el título.

    Es un libro generoso con el que se aprende; que invita a la reflexión, o tal vez la imponga.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.