• REFERÈNDUM INEVITABLE, EL

    DEL JUDICI ENDAVANT

    MUNDÓ, CARLES PORTIC S.A., EDITORIAL Ref. 9788498094565 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Qui va ser Conseller de Justícia del govern de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, cessat pel 155, qui —entre altres fites— va tancar la presó Model i va impulsar la Llei de Reparació jurídica de les víctimes del franquisme, qui va passar més d’un mes a la presó d’Estremera i qui s’ha assegut duran...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 236 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9809-456-5
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/11/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MUNDÓ, CARLES
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : P.VISIONS

    Qui va ser Conseller de Justícia del govern de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, cessat pel 155, qui —entre altres fites— va tancar la presó Model i va impulsar la Llei de Reparació jurídica de les víctimes del franquisme, qui va passar més d’un mes a la presó d’Estremera i qui s’ha assegut durant quatre mesos al banc dels acusats durant el judici del Procés explica de forma àgil i directa l’experiència viscuda al Tribunal Suprem amb els companys de govern, la presidenta del Parlament i els líders de les entitats sobiranistes, fa una valoració de la sentència i dels seus efectes, exposa una visió del camí recorregut i d’uns fets que marcaran la nostra història, fa una diagnosi de l’estat de la qüestió i, finalment,  planteja les condicions necessàries per a un projecte polític sobiranista guanyador. En temps de desorientació, aquest és un llibre que permet mirar el futur amb optimisme, donant valor a la part del camí que ja s’ha recorregut.



    “És imprescindible mantenir una moral de victòria; si en lloc de flagel·lar-nos per allò que encara no hem aconseguit som capaços de donar valor al camí que sí que hem recorregut, segur que sabrem trobar la manera de mantenir l’ànim i les forces per continuar treballant.”

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.