• TRES DESITJOS ABANS DE MORIR

    DE LA MORT, EL DOL I LA VIDA

    PERAN, ESPARTAC CAMPANA S.A., EDICIONS, LA Ref. 9788418226731 Veure altres llibres del mateix autor
    «La mare ens havia demanat tres coses abans de morir. No en vam poder complir cap». Converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell. «A casa, la mort i el dol van seure amb tots a taula. Vaig créixer al costat d#uns pares marca...
    Dimensions: 230 x 152 x 15 cm Peso: 282 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18226-73-1
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/09/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Catalán
    • Autors : PERAN, ESPARTAC
    • Nº de pàgines : 160

    «La mare ens havia demanat tres coses abans de morir. No en vam poder complir cap».

    Converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell.

    «A casa, la mort i el dol van seure amb tots a taula. Vaig créixer al costat d#uns pares marcats per la mort del seu primer fi ll. Era el meu germà gran. No el vaig poder conèixer, no vam coincidir en el temps, però és com si el conegués de tota la vida.

    La mort ens ha ocupat molts moments i pensaments. No esquivar-la ens ha fet aferrar amb força a la vida.».

    Espartac Peran i Masafrets (Mataró, 1972)

    És periodista i presentador de Televisió de Catalunya.
    Part de la infància i joventut la va viure al mercat de la plaça de Cuba de Mataró, entre xivarri, parades, bona gent, olors i viandes que alimentaven el pap i l#ànima.

    Al mercat, la família hi tenia la parada de peix on ell també va despatxar uns quants anys. D#aquell ambient de basar, tan viu i acolorit, n#ha heretat, com a poc, l#estima per la paraula i la passió per la comunicació. I entre boga i surell, els seus inicis des de ben jove en el món de la comunicació van ser en mitjans locals com ara Televisió de Mataró, Ràdio Argentona i Ràdio Arenys. A partir d#aquí va fer el salt a mitjans com Cadena 13, Catalunya Cultura, Catalunya Ràdio i Rac 1. I a l#horitzó, el desig de treballar a TV3.
    S#hi va estrenar a l#edició del TN vespre i el TN migdia. Més endavant va presentar el TN nit i les notícies al canal 3/24. També va presentar el Trànsit, el programa Els matins i el concurs Bocamoll.
    Durant vuit anys va estar al capdavant del magazín diari de tardes Divendres, cada setmana i en directe des d#una població diferent del país.

    Actualment forma part de la direcció del concurs Atrapa#m si pots, i el camí continua.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.