• PAÍS AMB EL TEU NOM, UN

    PALOMAS, ALEJANDRO COLUMNA EDICIONS L'EIXAMPLE S.L. Ref. 9788466428156 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    En Jon, cuidador d’elefants al zoo, i l’Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d’un poblet abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no s’imaginen que la nit en què el penell del campanar gira sobre si mateix, l’ull del temps s’atura sobre el poble i la vi...
    Dimensions: 230 x 150 x 230 cm Peso: 446 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-2815-6
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/09/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Catalán
    • Autors : PALOMAS, ALEJANDRO
    • Nº de pàgines : 400
    • Col·lecció : CLÀSSICA

    En Jon, cuidador d’elefants al zoo, i l’Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d’un poblet abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no s’imaginen que la nit en què el penell del campanar gira sobre si mateix, l’ull del temps s’atura sobre el poble i la vida de tots dos també està a punt de girar.


    L’arribada de la primavera ve acompanyada d’una inesperada decisió per part de la direcció del zoo, a la qual se suma un anunci pertorbador: l’ajuntament al qual pertany el poble restaurarà el casalot en ruïnes del llac per convertir-lo en un hotel rural. La doble notícia canviarà de cop les vides d’en Jon i l’Edith, i els empenyerà a fer un pas fins llavors tímidament contemplat.


    L’amistat entre en Jon i una callada elefanta que es diu Susi, la relació entre l’Edith i la seva filla Violeta, allunyades durant dècades, i una hora de la nit –l’Hora Trèmula– en què tot passa i tot queda conformen Un país amb el teu nom: una història sobre l’amor amb majúscules, sobre l’honestedat amb els propis somnis i sobre la llibertat portada a la seva expressió més pura.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.