• AMORE

    BORT JUAN, MIQUEL ONADA EDICIONS Ref. 9788417638733 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Mar, una dona a punt d’arribar als quaranta anys, casada i amb un fill, un dia, mentre treballava al súper, creua la mirada per segona vegada amb uns ulls, acompanyats d’uns llavis i d’una veu que durant molt temps havia estat cercant sense èxit, tot just després del seu cara a cara amb la mort. Aqu...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17638-73-3
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/10/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : Catalán
    • Autors : BORT JUAN, MIQUEL
    • Nº de pàgines : 432
    • Col·lecció : NARRATIVES
    • NumeroColeccion : 71
    Mar, una dona a punt d’arribar als quaranta anys, casada i amb un fill, un dia, mentre treballava al súper, creua la mirada per segona vegada amb uns ulls, acompanyats d’uns llavis i d’una veu que durant molt temps havia estat cercant sense èxit, tot just després del seu cara a cara amb la mort. Aquesta trobada casual, a part de crear-li un dilema amb el que ha de fer amb la seua vida —normal, sense pretensions, però quotidianament perfecta—, la duu a viure una gran història d’amor que naix pel magnetisme i l’atracció de dues persones. Un amor passional i clandestí, farcit de romanticisme i d’un sexe com mai abans havia conegut. Un amor que li fa memorar passatges turbulents i humits del passat. Un amor que la porta a la descoberta de llocs i gent amb encanteri, però, sobretot, a descobrir una nova Mar, més atrevida i vital, potser com realment és ella o com voldria ser.
    Amore és tot això, però, a més, entre les seues pàgines el lector també trobarà, en els pensaments de Mar i en el comportament i les reflexions de la seua gran amiga, Laura, una crítica a certes actituds de la nostra societat, a voltes massa hipòcrita. I tot, sense obviar el que en el fons vol ser: una aventura per als sentits.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.