• READY PLAYER TWO

    CLINE, ERNEST NOVA EDITORIAL Ref. 9788418037085 Veure altres llibres del mateix autor
    La secuela de Ready Player One, el best seller mundial que Steven Spielberg adaptó al cine. «Esta historia trata sobre ti y sobre la influencia que han tenido los videojuegos en tu vida.»Trevor Noah Días después de ganar la competición ideada por James Halliday, el fundador de OASIS, Wade Watts ha...
    Dimensions: 231 x 152 x 30 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    20,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18037-08-5
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/03/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CLINE, ERNEST
    • Traductors : DAVID TEJERA EXPÓSITO;
    • Nº de pàgines : 464

    La secuela de Ready Player One, el best seller mundial que Steven Spielberg adaptó al cine.

    «Esta historia trata sobre ti y sobre la influencia que han tenido los videojuegos en tu vida.»
    Trevor Noah

    Días después de ganar la competición ideada por James Halliday, el fundador de OASIS, Wade Watts hace un descubrimiento que lo cambia todo. Oculto en las cajas fuertes de Halliday y a la espera de que lo encuentre su heredero, se halla un avance tecnológico que volverá a cambiar el mundo y convertirá a OASIS en un lugar mil veces más asombroso (y adictivo) de lo que Wade jamás habría creído posible. Dicho avance da pie a un nuevo acertijo y a una nueva misión, un último Huevo de Pascua de Halliday que da a entender que existe un misterioso premio. Wade también se encontrará con un nuevo rival muy peligroso, increíblemente poderoso y capaz de matar a millones de personas para conseguir lo que quiere. La vida de Wade y el futuro de OASIS vuelven a estar en juego, pero en esta ocasión también pende de un hilo el destino de la humanidad.

    Con una nostalgia y una originalidad que solo podrían salir de la mente de Ernest Cline, Ready Player Two nos adentra de nuevo en su querido universo virtual, embarcándonos en otra aventura imaginativa, divertida y llena de acción, y vuelve a impresionarnos con su apasionante representación del futuro.

    Sobre Ready Player One:
    «Un libro impresionante. Me pareció que estaba escrito para mí.»
    Patrick Rothfuss

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.