• POR DEL PORTER DAVANT DEL PENAL, LA

    PREMI NOBEL DE LITERATURA 2019

    HANDKE, PETER EDICIONS 62 Ref. 9788429778267 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Acomiadat de manera imprevista de la feina, l'exporter de futbol Josef Bloch vagareja pels carrers de Viena, va al mercat, al cinema, a l'estadi, i busca una habitació per dormir. Tot l'insatisfà i li resulta aliè. Continua la seva peregrinació fins que troba una dona disposada a estar amb ell. Sens...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 320 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-7826-7
    • Encuadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/11/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : HANDKE, PETER
    • Traductors : FONTCUBERTA GEL, JOAN
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : EL BALANCÍ

    Acomiadat de manera imprevista de la feina, l'exporter de futbol Josef Bloch vagareja pels carrers de Viena, va al mercat, al cinema, a l'estadi, i busca una habitació per dormir. Tot l'insatisfà i li resulta aliè. Continua la seva peregrinació fins que troba una dona disposada a estar amb ell. Sense cap motiu, l'assassina. L’angoixa que l’atenalla després de l’homicidi és la mateixa que sentia quan jugava de porter i es disposava a parar un xut. Fuig aleshores cap a la frontera, amb els sentits ben alerta, intentant preveure els moviments de l'adversari...


    La por del porter davant del penal és una de les novel·les més significatives i inquietants del premi
    Nobel de literatura 2019, Peter Handke, un dels escriptors actuals més importants, polèmics i populars en
    llengua alemanya. Un thriller tens amb un estil narratiu absolutament original, que des de la seva publicació, el 1970, no ha deixat de sorprendre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.