• LEGADO DEL VALLE, EL

    GÓMEZ LUISJO/BADIA JORDI RBA PUBLICACIONES, S.A. Ref. 9788491872474 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    UNA SINIESTRA HERENCIA QUE HUNDE SUS RAÍCES EN LA EDAD MEDIA A Uganda llega una notificación notarial para Arnau Miró, gerente de un hotel de Butiaba, a orillas del lago Alberto. Su tía ha muerto y, como único heredero, tiene que regresar a Barcelona, una ciudad que abandonó hace dos décadas. Entre ...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 375 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9187-247-4
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/04/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GÓMEZ LUISJO/BADIA JORDI
    • Nº de pàgines : 432
    • Col·lecció : FICCION
    UNA SINIESTRA HERENCIA QUE HUNDE SUS RAÍCES EN LA EDAD MEDIA A Uganda llega una notificación notarial para Arnau Miró, gerente de un hotel de Butiaba, a orillas del lago Alberto. Su tía ha muerto y, como único heredero, tiene que regresar a Barcelona, una ciudad que abandonó hace dos décadas. Entre los nuevos bienes de Arnau, se encuentra la antigua casa familiar del Valle de Boí, que no tardará en perturbar su vida. Allí se esconden secretos y crímenes que se remontan al siglo xiii y que siguen teniendo sangrientas consecuencias en el presente.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.