• BILLIE EILISH. BIOGRAFÍA NO OFICIAL

    BESLEY, ADRIAN ROCA EDITORIAL DE LIBROS, S.L. Ref. 9788418014932 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    La biografía de la cantante del momento: Billie Eilish, la estrella pop más influyente de su generación, ganadora de 4 Grammys. Billie Eilish, a sus 18 años, es la nueva estrella pop más grande e influyente del planeta. Con su álbum debut de 2019 When We All Fall Asleep, Where we Go? se posicionó co...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    15,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18014-93-2
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/02/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BESLEY, ADRIAN
    • Traductors : RIZZO, JORGE
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : ROCA JUVENIL

    La biografía de la cantante del momento: Billie Eilish, la estrella pop más influyente de su generación,

    ganadora de 4 Grammys.

    Billie Eilish, a sus 18 años, es la nueva estrella pop más grande e influyente del planeta. Con su álbum debut de 2019 When We All Fall Asleep, Where we Go? se posicionó como álbum número 1 en los rankings de más vendidos de más de 20 países.

    Esta biografía relata desde sus inicios y sus primeras composiciones hasta el principio de su popularidad en 2016 con la canción "OceanEyes" distribuida en la plataforma SoundCloud. A partir de allí, asistimos a su despegue meteórico con sus canciones más exitosas que incluyen "Bad Guy" (611 millones de visitas en YouTube), “When the Party's Over” (393 millones de visitas en YouTube) y “Bellyache” (301 millones de visitas en Youtube).

    Un recorrido por las anécdotas, secretos y vivencias que han marcado a Billie Eilish y que la han convertido en una de las figuras más prominentes y originales de la industria musical.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.