• MAHATMA GANDHI

    ROLLAND, ROMAIN BIBLIOTECA NUEVA S.L., ED Ref. 9788415002260 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Un clàssic que suposa la introducció de l’univers de Gandhi a OccidentL’obra de Romain Rolland, Mahatma Gandhi, escrita el 1923, enceta la col·lecció «Clàssics de la pau i de la noviolència», per motius prou rellevants: va ser la presentació de Gandhi a Occident, reuneix dos grans noms i ha esdeving...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-26-0
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROLLAND, ROMAIN
    • Traductors : RENART LLOP, OCTAVI
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : CLÀSSICS DE LA PAU I LA NOVIOLÈNCIA
    Un clàssic que suposa la introducció de l’univers de Gandhi a Occident

    L’obra de Romain Rolland, Mahatma Gandhi, escrita el 1923, enceta la col·lecció «Clàssics de la pau i de la noviolència», per motius prou rellevants: va ser la presentació de Gandhi a Occident, reuneix dos grans noms i ha esdevingut tot un clàssic.

    En aquest cas, es presenta la traducció al català que l’any 1930 en va fer la desapareguda editorial Políglota de la mà d’Octavi Renart i amb un pròleg de Francesc Macià signat a Brussel·les l’11 de setembre d’aquell any. Qui va tenir la idea de l’edició, del pròleg i qui va triar el moment improbablement casual? Per donar continuïtat a la intuïció d’aquella primera edició, l’actual inclou un text d’Ernest Benach, President del Parlament de Catalunya.



    Mohandas K. Gandhi (1869-1948)

    És el màxim referent universal de tots els temps de la lluita no violenta per la justícia i la pau. Figura gegantina i propera en el temps, Gandhi, que fa de la no-violència un mètode radical de lluita per a la transformació social, és la demostració de l’immens poder de la persona quan aquesta decideix créixer per dins i treballar cap a fora, enfortir-se un mateix per servir als altres. Gandhi ve a mostrar que la capacitat de la persona per transformar el món no té més límits.



    Romain Rolland (1866–1944)

    Professor, musicòleg, literat i intel·lectual francès. Dotat d’una enorme sensibilitat artística i profundament espiritual, va desenvolupar un compromís actiu amb la justícia social i la pau. Premi Nobel de Literatura el 1915. La seva vida va ser una recerca ètica i estètica on la veritat i la bellesa són complementàries. En un cert moment va creure que la guerra era inaturable, excepte si es produïa l’eclosió d’algun moviment poderós i imprevist a favor de la pau amb justícia. I jugà la carta de Gandhi.



    La col·lecció «Clàssics de la pau i de la noviolència»

    Coeditada conjuntament entre l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i Angle Editorial, vol ser una aportació contínua que doni a conèixer, persones, idees, compromisos i accions que per la seva importància objectiva i per el seu potencial inspirador han esdevingut referents en la implantació progressiva de la cultura de la pau i la consegüent eradicació de la violència sociopolítica.



    Web de l'ICIP


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.