• CUENTOS Y LEYENDAS DE LAS MATEMÁTICAS

    MUÑOZ PUELLES, VICENTE ANAYA EDITORIAL Ref. 9788469833605 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Dos mundos que parecen incompatibles, los relatos y los números, relacionados aquí de un modo fascinante.Las matemáticas aparecieron, en diferentes lugares y épocas, por la necesidad de llevar cuentas y medir tierras. Hoy constituyen un lenguaje universal y están presentes en todos los campos del co...
    Dimensions: 200 x 140 x 10 cm Peso: 165 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    10,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-698-3360-5
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/09/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MUÑOZ PUELLES, VICENTE
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : LITERATURA JUVENIL - CUENTOS Y LEYENDAS

    Dos mundos que parecen incompatibles, los relatos y los números, relacionados aquí de un modo fascinante.


    Las matemáticas aparecieron, en diferentes lugares y épocas, por la necesidad de llevar cuentas y medir tierras. Hoy constituyen un lenguaje universal y están presentes en todos los campos del conocimiento científico.

    Es probable que si alguna vez nos llega un mensaje procedente de otra galaxia esté expresado de forma matemática, y que, algún día, las definiciones matemáticas que hemos enviado en las sondas espaciales sean interceptadas e interpretadas por inteligencias no humanas.

    En este libro encontramos historias sobre el origen de los números, la invención del ajedrez..., y también sobre Hans, el caballo calculador, o sobre Bourbaki, el matemático que nunca existió.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.