• PREMIO EDEBÉ 2014: LA TUMBA DE AURORA K.

    RIERA DE HABSBURGO, PEDRO EDEBE (EDICIONES DON BOSCO) Ref. 9788468312507 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Habíamos viajado hasta el pequeño pueblo de Clayton para que mi padre tomara las muestras de ADN y averiguara si aquella mujer, Aurora K., era la ?madre de mi padre?. La biológica. Y remarco lo de la ?madre de mi padre? porque, para mí, aquella mujer nunca sería mi abuela. Mi abuela era la otra, la ...
    Ancho: 130 cm Largo: 205 cm Peso: 370 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    10,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-683-1250-7
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/07/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RIERA DE HABSBURGO, PEDRO
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : PERISCOPIO
    • NumeroColeccion : 107
    Habíamos viajado hasta el pequeño pueblo de Clayton para que mi padre tomara las muestras de ADN y averiguara si aquella mujer, Aurora K., era la ?madre de mi padre?. La biológica. Y remarco lo de la ?madre de mi padre? porque, para mí, aquella mujer nunca sería mi abuela. Mi abuela era la otra, la de toda la vida, la que montaba multitudinarias partidas de cartas con mis primos, la que me hacía empanadillas de pollo para mi cumpleaños, la que nos contaba aquellas asombrosas historias sobre la vida en Turenia antes de la guerra? Y ninguna prueba de ADN iba a cambiar eso. No me importaba que su sangre no corriera por mis venas, ni la del abuelo, ni la de mis primos. Ellos eran mi familia. Yo era y sería siempre una Pekar. Pero me temo que me estoy liando? Mi padre no se cansa de repetirme que las historias hay que explicarlas desde el principio. Y esta historia es demasiado extraordinaria, así que la empezaré de nuevo. Desde el principio?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.