• FANTASMA DE LA MALA LECHE, EL (SERIE PERROCK HOLMES 16)

    PALMIOLA, ISAAC MONTENA, S.A. Ref. 9788418318863 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Aquí huele a misterio... un nuevo caso para el detective más divertido y animal: ¡Perrock Holmes! Julia y Diego por fin están de vacaciones#, pero no por mucho tiempo. Hay un nuevo caso para los detectives del Mystery Club, y no se trata de una investigación cualquiera: en la mansión de la familia...
    Dimensions: 222 x 147 x 14 cm Peso: 280 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    11,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18318-86-3
    • Encuadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/10/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PALMIOLA, ISAAC
    • Nº de pàgines : 96
    • Col·lecció : SERIE PERROCK HOLMES

    Aquí huele a misterio... un nuevo caso para el detective más divertido y animal: ¡Perrock Holmes!

    Julia y Diego por fin están de vacaciones#, pero no por mucho tiempo. Hay un nuevo caso para los detectives del Mystery Club, y no se trata de una investigación cualquiera: en la mansión de la familia Pastelito ¡hay un fantasma!

    Estos son los HECHOS:

    cada noche un fantasma con muy mala leche aparece en la mansión y no deja dormir a nadie con sus ruidos y sus sustos.

    Estas son las PISTAS:

    siempre se ha dicho que los fantasmas no existen, pero este parece que está decidido a hacer que la familia se vaya de la mansión# ¿Quién si no podría estar detrás de este sabotaje?

    AQUÍ HUELE A MISTERIO# ¿O NO?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.