• I SI...?

    GIOVANNI DI GREGORIO, ENRIQUE FERNÁNDEZ ASTRONAVE Ref. 9788467951288 Veure altres llibres del mateix autor
    ¿Qué pasaría si nada fuera lo que crees? ¿Y si mamá no fuera mamá? ¿Y si fuera una bruja disfrazada de mamá? ¿Y si se tratase de un hechizo?ero las brujas tienen la voz quejumbrosa, y no hacen puzles de más de treinta piezas, ni cantan nanas mágicas... ¡Un momento! ¿Y si...? Giovanni Di Gregorio es ...
    Ancho: 250 cm Largo: 250 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-679-5128-8
    • Encuadernació : Otros
    • Data d'edició : 01/04/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GIOVANNI DI GREGORIO, ENRIQUE FERNÁNDEZ
    • Nº de pàgines : 40
    ¿Qué pasaría si nada fuera lo que crees? ¿Y si mamá no fuera mamá? ¿Y si fuera una bruja disfrazada de mamá? ¿Y si se tratase de un hechizo?ero las brujas tienen la voz quejumbrosa, y no hacen puzles de más de treinta piezas, ni cantan nanas mágicas... ¡Un momento! ¿Y si...? Giovanni Di Gregorio es autor de novelas gráficas y cómics, con más de 100 álbumes publicados. También ha colaborado en seriese animación y videojuegos de alcance internacional. Es docente de guion en la Escola Joso de Barcelona y guionista y coautor de Las hermanas Grémillet, también disponible en Astronave. Enrique Fernández ha trabajado en diversas producciones cinematográficas en el campo del storyboard, y a partir de 2004 dibujó diversas obras para el mercado francés. En 2009, publicó La isla sin sonrisa, que fue galardonada en 2010 con el PrixctuaBD/Conseil Général des Jeunes de Charente del Festival de Angoulême.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.