• ENCICLOPEDIA BRITANNICA PARA NIÑOS 2. ANIMALES Y VEGETALES

    BRITANNICA, MONTENA, S.A. Ref. 9788418594588 Veure altres llibres del mateix autor
    LA ENCICLOPEDIA BRITÁNICA PARA NIÑOS. APRENDE Y DISFRUTA CON SU FORMATO REGALO. ¿Estás preparado para una aventura alucinante en el mundo animal? Adéntrate en las maravillas de la naturaleza con la increíble Enciclopedia Británica, la enciclopedia más reconocida y rigurosa del mundo. ¿Sabías que l...
    Dimensions: 382 x 288 x 14 cm Peso: 972 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    24,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18594-58-8
    • Encuadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/03/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : BRITANNICA,
    • Nº de pàgines : 64

    LA ENCICLOPEDIA BRITÁNICA PARA NIÑOS. APRENDE Y DISFRUTA CON SU FORMATO REGALO.

    ¿Estás preparado para una aventura alucinante en el mundo animal?

    Adéntrate en las maravillas de la naturaleza con la increíble Enciclopedia Británica, la enciclopedia más reconocida y rigurosa del mundo.

    ¿Sabías que los primeros indicios de vida son de hace más de 3.700 millones de años? ¿O que más del 99,9 % de las especies que en algún momento vivieron se han extinguido? ¿Y que el tiburón de Groenlandia puede vivir más de 500 años? Conocerás a los animales más impresionantes, explorarás todos los hábitats del mundo y ¡descubrirás todas las curiosidades de la Tierra!

    Curiosidades, datos interesantísimos, imágenes impactantes, ilustraciones descriptivas y declaraciones de los expertos más famosos del mundo para saberlo todo sobre los animales y los vegetales. ¡Hay infinitas cosas por aprender!

    3, 2, 1... ¡empieza la aventura!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.