• GRANS AVENTURERS

    CONEIX ELS EXPLORADORS MÉS GRANS DEL MÓN

    HUMPHREYS, ALASTAIR ANDANA Ref. 9788417497460 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Un llibre sobre els increïbles viatges realitzats per vint dels aventurers més heroics i impressionants que hagin existit.Guanyador del Premi internacional Ordannce Survey al millor llibre de viatges per a nens en 2019.Escollit per als Premis Teach Primary al millor llibre de no ficció de 2019 per a...
    Ancho: 225 cm Largo: 290 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17497-46-0
    • Encuadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : HUMPHREYS, ALASTAIR
    • Traductors : LLISTERRI, ANNA
    • Ilustradors : WARD, KEVIN
    • Nº de pàgines : 96
    • Col·lecció : ÀLBUM INFORMATIU
    • NumeroColeccion : 2
    Un llibre sobre els increïbles viatges realitzats per vint dels aventurers més heroics i impressionants que hagin existit.

    Guanyador del Premi internacional Ordannce Survey al millor llibre de viatges per a nens en 2019.
    Escollit per als Premis Teach Primary al millor llibre de no ficció de 2019 per a escoles.
    L'autor del llibre, Alastair Humphreys, va ser nomenat Aventurer de l'Any de National Geographic el 2012.

    Un àlbum informatiu on podrem descobrir les aventures de vint dels exploradors més heroics i impressionants que hagin existit, inclòs Ibn Battuta (explorador del segle XIV); Apsley Cherry-Garrard (membre de l'expedició antàrtica de Scott) o Michael Collins (astronauta de la missió Apollo a la Lluna).
    Amb una àmplia selecció d'exploradors: dones i homes, joves i grans, i de diferents parts del món. Aquests exploradors van creuar la terra, el mar i el cel en nom de l'aventura i són tota una inspiració per a les noves generacions.
    Narrat amb còmics, infografies i múltiples recursos gràfics que el converteixen en un llibre de gran bellesa visual.

    "No necessites ser extraordinari o un geni per viure una aventura. Simplement has de viure-la " Alastair Humphreys

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.