• BURRET VERD, EL

    ALLEPUZ, ANUSKA ANDANA Ref. 9788417497200 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    Al burret li agrada moltíssim l'herba. I només menja herba. Res més. Menja herba per esmorzar, dinar i sopar. MMM!El podrà convèncer la mare perquè tasti alguna cosa nova?- Un àlbum il·lustrat sobre els hàbits d'alimentació que ens ajudarà a fomentar que els petits ampliïn la varietat de la seva die...
    Ancho: 220 cm Largo: 280 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    14,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17497-20-0
    • Encuadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/04/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ALLEPUZ, ANUSKA
    • Traductors : LLISTERRI, ANNA
    • Ilustradors : ALLEPUZ, ANUSKA
    • Nº de pàgines : 32
    • Col·lecció : ÁLBUM
    Al burret li agrada moltíssim l'herba. I només menja herba. Res més. Menja herba per esmorzar, dinar i sopar. MMM!

    El podrà convèncer la mare perquè tasti alguna cosa nova?

    - Un àlbum il·lustrat sobre els hàbits d'alimentació que ens ajudarà a fomentar que els petits ampliïn la varietat de la seva dieta.
    - Una autora nascuda a Espanya que està triomfant a Londres. Aquest és el seu segon àlbum com a autora.
    - Una història divertida i amb colors atractius per als primers lectors.

    L'autora espanyola Anuska Allepuz (Madrid, 1979) va estudiar Belles Arts a la Universitat de Salamanca (Espanya). Durant aquest període li van concedir una beca a la Accademie vaig donar Belle Arti di Carrara (Itàlia). En acabar la seva llicenciatura va assistir a la Universität der Künste Berlín (Alemanya). El seu treball va ser seleccionat a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya (Itàlia), el 2009, i en Imatge 36, de l'Associació d'Il·lustradors de Londres, el 2011. Actualment viu a Londres.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.