• ODISSEA EXPLICADA ALS INFANTS, L' (EN RÚSTICA)

    HOMERO EDEBÉ (OBRA COLECTRIVA) EDEBE (EDICIONES DON BOSCO) Ref. 9788423693221 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    En aquest bellíssim relat es narren les aventures que viu Ulisses –conegut com a Odisseu a Grècia– navegant per la Mediterrània. Grans tempestes assoten la seva nau perquè el déu del mar, Posidó, no l’estima gens. No obstant això, el protegeix la deessa de la saviesa, Atena. Mentrestant, a la seva t...
    Ancho: 155 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    10,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-236-9322-1
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/01/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : HOMERO EDEBÉ (OBRA COLECTRIVA)
    • Ilustradors : ROSA NAVARRO DURÁN
    • Nº de pàgines : 224
    • Col·lecció : BIBLIOTECA ESCOLAR CLÀSSICS EXPLICATS AL
    En aquest bellíssim relat es narren les aventures que viu Ulisses –conegut com a Odisseu a Grècia– navegant per la Mediterrània. Grans tempestes assoten la seva nau perquè el déu del mar, Posidó, no l’estima gens. No obstant això, el protegeix la deessa de la saviesa, Atena. Mentrestant, a la seva terra, l’illa d’Ítaca, l’esperen la seva fidel esposa, Penèlope, i el seu fill Telèmac, que anirà a la recerca de notícies seves. Però també s’han instal·lat a Ítaca els odiosos pretendents de Penèlope, que volen convèncer-la que el seu marit ha mort i que es passen el dia al palau de l’heroi menjant i bevent. Tot i que no se sap amb certesa, sembla que cap al segle viii abans de Crist un joglar grec anomenat Homer –del qual es diu que era cec – va compondre aquesta història, l’Odissea, que explica les aventures que va viure Ulisses des que se’n va anar a Troia –acabada la guerra– fins que va arribar, vint anys després, a la seva pàtria, Ítaca. Es diu també que Homer va crear abans un altre esplèndid poema titulat la Ilíada, on s’expliquen les gestes d’Aquil·les i altres herois a la guerra de Troia. Però la veritat és que res de tot això no és segur, perquè hi ha qui diu fins i tot que Homer no va existir… N’hi ha prou, per tant, que sapigueu que l’Odissea és un poema meravellós, que va ser compost fa molts, moltíssims anys: gairebé tres mil! L’Odissea està escrita en grec, en 12.110 versos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.