• CRÓNICA SECRETA DE LA CONSTITUCIÓN

    40 AÑOS DESPUÉS

    GALLEGO-DÍAZ, SOLEDAD/CUADRA, BONIFACIO DE LA TECNOS, S.A. Ref. 9788430976126 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    La reedición de Crónica secreta de la Constitución quire trasladar a las nuevas generaciones -y confirmarle a las viejas- en qué consistió el proceso constituyente que se abrió camino en una España desnortada y sin rumbo tras 40 años de dictadura. Soledad Gallego-Díaz y Bonifacio de la Cuadra siguie...
    Dimensions: 230 x 150 x 19 cm Peso: 369 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-309-7612-6
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/11/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GALLEGO-DÍAZ, SOLEDAD/CUADRA, BONIFACIO DE LA
    • Ilustradors : PÉREZ " PERIDIS " , JOSÉ MARÍA
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : CIENCIA POLÍTICA - SEMILLA Y SURCO - SER
    La reedición de Crónica secreta de la Constitución quire trasladar a las nuevas generaciones -y confirmarle a las viejas- en qué consistió el proceso constituyente que se abrió camino en una España desnortada y sin rumbo tras 40 años de dictadura. Soledad Gallego-Díaz y Bonifacio de la Cuadra siguieron para El País la elaboración de la Ley de Leyes, trufada de presiones, secretos y resistencias a las reglas del juego democrático que se estaban forjando. El libro contiene multitud de claves de aquel proceso sobre Monarquía/República, nacionalidades, autonomía, abolición de la pena de muerte, huegla, mayoría de edad, el entonces tremendo problema vasco... Se indaga también, mediante una encuesta sociológica, el perfil político y humano de los 598 constituyentes, y se compara, en un Apéndice, la Consitutición aprobada en referéndum y el primer borrador de la ponencia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.