• PANTALLA FUTURISTA, LA

    DEL "VIAJE A LA LUNA" DE GEORGES MÉLIÈS A "EL HOTEL ELÉCTRICO" DE SEGUNDO DE CHO

    DELGADO LEYVA, ROSA CATEDRA, S.A. Ref. 9788437630021 Veure altres llibres del mateix autor
    Este libro constituye una brillante encrucijada de reflexiones so­bre la historia del cine, el pensamiento utó­pico, las prácticas del diseño desde el siglo XIX y la psicología social. Sabíamos ya que las películas pueden ser documen­tos elocuentes acerca de las formas de vida y los objetos cotidian...
    Dimensions: 210 x 136 x 20 cm Peso: 382 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    16,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-376-3002-1
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/04/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DELGADO LEYVA, ROSA
    • Nº de pàgines : 368
    Este libro constituye una brillante encrucijada de reflexiones so­bre la historia del cine, el pensamiento utó­pico, las prácticas del diseño desde el siglo XIX y la psicología social. Sabíamos ya que las películas pueden ser documen­tos elocuentes acerca de las formas de vida y los objetos cotidianos característicos de su época de producción. En este sentido, el cine ha sido utilizado con frecuencia y provechosamente como es­pejo en el que contemplar y analizar las costumbres de otras épocas, sus modas vestimentarias, sus ritos sociales, sus escenografías, el diseño de sus muebles y sus vehículos y la utilería de su vida cotidiana. Pero en este libro Rosa Delgado Leyva da un paso más allá y tiende un puente entre al­gunos objetos cotidianos que aparecen en la pantalla desde los orígenes del cine y ciertos modelos matriciales o arquetípicos del ima­ginario humano cuando se sitúa en el futuro.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.