• A SOTAVENT

    MEMÒRIES D'UN MARINER DE TERRA ENDINS

    NOVELLAS BARCELÓ, TON CAL·LÍGRAF Ref. 9788412526707 Veure altres llibres de la mateixa col·lecció Veure altres llibres del mateix autor
    A sotavent narra la història real d’en Joan Barceló, fill d’una família de deu germans del Priorat. D’esperit rebel, enfrontat a un pare despòtic i uns mestres severs, somia viure aventures en països llunyans, obsessionat pels vaixells de vela. La Barcelona de principis del segle XX serà el port de ...
    Dimensions: 210 x 140 x 19 cm Peso: 515 gr
    Disponible
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-125267-0-7
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/04/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Catalán
    • Autors : NOVELLAS BARCELÓ, TON
    • Nº de pàgines : 338
    • Col·lecció : BIBLIOTECA LITERÀRIA
    • NumeroColeccion : 47
    A sotavent narra la història real d’en Joan Barceló, fill d’una família de deu germans del Priorat. D’esperit rebel, enfrontat a un pare despòtic i uns mestres severs, somia viure aventures en països llunyans, obsessionat pels vaixells de vela.
    La Barcelona de principis del segle XX serà el port de sortida d’una aventura de divuit anys que el portarà a recórrer el món de nord a sud i d’est a oest. Austràlia, Japó, Estats Units o Amèrica del Sud acolliran les aventures d’un llop de mar que viu només el present, patint misèria i arriscant la vida en més una ocasió, fins que s’instal·la a la terra salvatge d’Alaska. El retorn a casa és agre i el destí, un cop més, decidirà el seu camí.

    «Repasso la meva vida i no puc més que estremir-me recordant les mil peripècies i vicissituds que he passat. He vist l’amor i la mort ben a prop. He conegut l’amistat i l’enemistat. El mar ha estat un dels meus grans amors, gelós, que a cops m’ha abraçat amb la pretensió de sotmetre’m a la seva voluntat. De vegades els vents m’han acaronat els cabells i d’altres m’han intentat estavellar contra les roques. He recorregut en nord i el sud, l’est i l’oest i he vist gent de tota mena: bons, dolents, amables, violents, generosos i traïdors. He buscat Déu i he trobat la terra.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.