• CULTIVANT LA VIDA

    CASABOSCH I ESTEVE, MARC ARA LLIBRES Ref. 9788416915637 Veure altres llibres del mateix autor
    Cultivant la vida és molt més que una guia pràctica per cultivar amb èxit el teu hort ecològic al balcó de casa, al camp, al pati de l’escola o al terrat del teu edifici. Tens entre mans un viatge inspirador a través de l’hort al llarg de l’any, apassionant i motivador tant si cultives com si el que...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    22,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16915-63-7
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CASABOSCH I ESTEVE, MARC
    • Nº de pàgines : 256
    Cultivant la vida és molt més que una guia pràctica per cultivar amb èxit el teu hort ecològic al balcó de casa, al camp, al pati de l’escola o al terrat del teu edifici. Tens entre mans un viatge inspirador a través de l’hort al llarg de l’any, apassionant i motivador tant si cultives com si el que busques és apropar-te a un consum més responsable, tant si desitges experimentar la satisfacció d’assaborir els teus propis tomàquets o bé ser la llavor d’un món millor.
    Aquest llibre no ha arribat a les teves mans per casualitat. Cuidar-te i cuidar el planeta a través del que menges és una de les experiències més sensuals i gratificants, a més de necessària, perquè res no canviarà si no reprenem una relació honesta amb els aliments que ens fiquem a la boca.
    Desperta’t i estima’t! Embrutem-nos les mans i passem a l’acció! Les reflexions de l’autor et conviden a descobrir tot allò que pot ensenyar-nos un petit jardí més enllà del que veuen els nostres ulls. L’estructura del llibre flueix i va es va succeint de gener a desembre entre precioses fotografies, amb més de setanta plantes classificades segons la seva temporada, calendaris de cultiu per zones, consells pràctics i un consultori amb les preguntes més freqüents que en Marc ha respost als seus seguidors durant els darrers anys.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.