• CAMÍ DEL BOSC, EL

    BUSCAR BOLETS, TROBAR CONSOL

    LITT WOON, LONG ARA LLIBRES Ref. 9788416915606 Veure altres llibres del mateix autor
    El llibre que ha captivat els lectors de més de dotze països. Un viatge inoblidable, divertit i commovedor pels camins més bonics del bosc i les terres més ermes del dol. El camí del bosc és un relat ple de saviesa i humor sobre el món dels bolets i els boletaires, a més d’una colpidora història d’...
    Ancho: 150 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    No disponible. Consultar llibreria
    23,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16915-60-6
    • Encuadernació : Cartoné
    • Data d'edició : 01/09/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LITT WOON, LONG
    • Traductors : SEGARRA I VIDAL, LAURA
    • Nº de pàgines : 280
    El llibre que ha captivat els lectors de més de dotze països. Un viatge inoblidable, divertit i commovedor pels camins més bonics del bosc i les terres més ermes del dol. El camí del bosc és un relat ple de saviesa i humor sobre el món dels bolets i els boletaires, a més d’una colpidora història d’amor, de pèrdua i de cerca de consol. Poc s’esperava la seva autora que la passió pels bolets de Noruega, el país que la va acollir, li canviaria la vida. Allà va trobar-hi l’amor, però després d’uns anys de felicitat, la pèrdua sobtada del seu marit va submergir-la en la foscor. Una foscor que va fer fora de la seva vida amb l’ajuda dels bolets. Però com connecten tristesa i bolets? Long Litt Woon ens ofereix un testimoni únic i singular sobre la vida que creix al bosc i la mort que fa niu dins de qui ha perdut un company estimat. Ho fa amb la mirada d’antropòloga que observa el món que l’envolta amb curiositat i coneixement. I, també, amb la mirada serena de qui ha sabut deixar enrere la tristor bo i mantenint el record de l’amor.
    Els boletaires de casa nostra ens reconeixerem en els nostres homòlegs nòrdics. I no deixarem de sorprendre’ns i divertir-nos amb les peculiaritats de la cultura boletaire de Noruega.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.